Yleiset myynti- ja käyttöehdot

Seaman-yhtiön julkaisemat Accasteosuomi.com-sivuston yleiset käyttöehdot ja yleiset myyntiehdot

Sovellusalue

Seaman-yhtiö jakelee suurelle yleisölle ja veneilyalan ammattilaisille Accasteosuomi.com-sivustonsa kautta varaosia, varusteita, uusia muunneltuja tai alkuperäisiä valmistajatuotteita perä- ja sisämoottoreihin valmistajien ohjeiden mukaisesti.

Nämä yleiset myynti- ja käyttöehdot säätelevät Accasteo.com-sivuston sisällön online-myyntiä ja tutustumista. Jokainen Internetin käyttäjä voi lukea yleiset myynti- ja käyttöehdot osoitteessa Accasteosuomi.com (jäljempänä "Sivusto" tai "Accasteo"). Näitä yleisiä myynti- ja käyttöehtoja sovelletaan yksinomaan Seaman-yrityksen (jäljempänä "me" tai "Seaman-yritys") ja jokaisen henkilön, joka vierailee tai tekee ostoksia (jäljempänä "sinä" tai "asiakas") Accasteo-verkkosivustomme kautta. com

Kaikki sivustollamme tehdyt tilaukset merkitsevät näiden yleisten myyntiehtojen täydellistä ymmärtämistä ja täyttä hyväksymistä. Accasteosuomi.com pidättää oikeuden muuttaa yleisiä myynti- ja käyttöehtojaan milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Muutokset yleisiin myynti- ja käyttöehtoihin, erityisesti sen palvelujen parantamiseksi tai uusien sovellettavien säännösten noudattamiseksi, tulevat voimaan, kun ne julkaistaan ​​Accasteosuomi.com-verkkosivustolla.

Kuvaus Accasteon palveluista

Sivusto tarjoaa Käyttäjälle seuraavat palvelut (yhdessä "Palvelut"):

- Tee ostopyyntöjä näissä yleisissä myynti- ja käyttöehdoissa määrättyjen menettelyjen mukaisesti
- Hyödynnä apua ja ota yhteyttä sähköpostitse ja puhelimitse Accasteon asiakaspalveluun,
- Hyödynnä neuvoja ja opetusohjelmia, jotta käyttäjät voivat huoltaa ja korjata moottoreitaan,
- Lue Accasteoon ja merenkulkumaailmaan liittyviä uutisia yleensä Accasteosuomi.com-sivuston ja Accasteo-blogin kautta,

- Julkaise ilmoituksia sivustolla tehdyn tilauksen jälkeen,
- Pääset suoraan Accasteon sosiaalisen verkoston tilisivulle Facebook-, Twitter-, YouTube-, LinkedIn-kuvakkeiden avulla.

Yllä oleva luettelo ei ole tyhjentävä, ja Seaman saattaa päivittää sen riippuen Sivustolla tarjottavista palveluista. Seamanilla on mahdollisuus lisätä, keskeyttää tai poistaa Palveluita ilman Käyttäjän etukäteistä suostumusta.

Palveluiden pääsy- ja käyttöehdot

Sivusto on kaikkien Internet-yhteyden omaavien käyttäjien käytettävissä ilmaiseksi. Kaikki laitteet (tietokonelaitteistot, ohjelmistot, puhelimet jne.) ja tietoliikennekustannukset (Internet-yhteyskustannukset, puhelinkulut jne.), jotka mahdollistavat Palveluiden pääsyn ja käytön Käyttäjälle, ovat hänen omalla kustannuksellaan.

Palvelujen käyttö on varattu henkilöille, joilla on täysi oikeuskelpoisuus liittyä Sivustolla oleviin velvoitteisiin. Käyttäjä hyväksyy, että erityiset ehdot, jotka koskevat erityisesti kampanjan käyttöä, peliin ja kilpailuun osallistumista, mainitaan suoraan Accasteosuomi.comin kaupallisissa tarjouksissa ja vahvistaa lukeneensa ne ennen käyttöä.

Lähetyssäännöt

Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä Sivustolla ja Palveluissa mitään julkaisua (asiakasarvostelut, foorumi, opetusohjelmat, Accasteo-ammattimainen sivu kolmannen osapuolen sivustolla, Accasteo-yhteystiedot), joka sisältää sisältöä, joka (ei-kattava luettelo):

- on laitonta: sisältää töykeitä, loukkaavia, syrjiviä huomautuksia jne.
- on käsittämätön: satunnaisia ​​merkkejä, kirjoitettu väärin, lukukelvoton jne.
- esittää lainauksia kilpailevien yritysten nimistä tai verkkotunnuksista,
- esittää huomautuksen, joka on ristiriidassa kommentin kanssa,
- pidetään kunniaa loukkaavana,
- liittyy tuotteeseen/palveluun, jota ei ole ostettu Sivustolta,
- liittyy neuvoihin tai diagnooseihin, jotka yleensä liittyvät ammatilliseen konsultaatioon (tavaroiden ja ihmisten turvallisuuteen liittyvät syyt),
- pyrkii halventamaan tuotetta, Sivustoa tai kolmannen osapuolen yritystä,
- ei liity ostettuun tuotteeseen tai ilmoitettuun kuluttajakokemukseen,
- tähtää kaupalliseen toimintaan (myynti, mainonta jne.)
- rohkaisee ostamaan Accasteon kilpailijalta,
- sisältää konkreettisia eturistiriitojen elementtejä,
- sisältää roskapostia, mainitsee kolmannen osapuolen sivustot (url-osoitteet) Accasteolle, valokuvia, kuvia,
- sisältää vaatimuksen oikeustoimiin

Seaman varaa oikeuden poistaa kaiken sisällön, joka rikkoo näitä yleisiä myynti- ja käyttöehtoja, erityisesti määritelty julkaisusäännöissä tai joka ei täytä voimassa olevia säännöksiä ja lakisääteisiä velvoitteita.


Accasteo asiakastili

Rekisteröityäkseen Sivuston palveluihin Käyttäjällä on joitain poikkeuksia lukuun ottamatta oltava Accasteo-tili ja todennettava käyttäjä suoraan Sivustolla käyttämällä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos Käyttäjällä ei ole Accasteo-tiliä, hänen on luotava tili Sivustolle. "Sinun tilisi" -osioon pääsee suoraan kotisivun valikkopalkista napsauttamalla "Sinun tilisi" -kohtaa.

Tilin luomiseen vaadittavat tiedot ovat: voimassa oleva sähköpostiosoite ja salasana, jotka täyttävät Accasteon vaatiman suojaustason. Ensimmäisellä käyttökerralla Käyttäjältä pyydetään muita tietoja: sukunimi, etunimi, puhelinnumero, postiosoite ja voimassa oleva sähköpostiosoite, joka vastaa myöhemmin Käyttäjän tunnistetta.

Jokaisen uuden käynnin aikana, jos Käyttäjä haluaa tilata yllämainittuja palveluja, tehdä tilauksen tai tutustua "Oma tili" -tilaan, Käyttäjän tulee ensin tunnistaa itsensä valitsemiensa tiukasti henkilökohtaisten ja luottamuksellisten tietojen perusteella.

Käyttäjä on velvollinen pitämään tunnisteensa luottamuksellisina. Jos kolmas osapuoli katoaa, unohtaa tai käyttää väärin tunnisteitaan, käyttäjän on välittömästi ilmoitettava siitä Accasteolle ottamalla yhteyttä Accasteon asiakaspalveluun.*

BLOCTEL

Kuinka rekisteröityä Bloctel-sivustolle? Rekisteröityminen Bloctel cold calling -opposition listalle on ilmaista. Voit rekisteröityä osoitteessa bloctel.gouv.fr. Tämän jälkeen sinun on täytettävä lomake, jossa ilmoitetaan enintään 10 kiinteää tai matkapuhelinnumeroa, joihin et enää halua ottaa yhteyttä.

Hinta

Sivustolla mainitut hinnat ovat Seaman-yhtiön toimittamia virallisia julkisia hintoja ja ne ovat voimassa tilaushetkellä. Ne on ilmoitettu ja laskutettu euroina, kaikki Ranskan verot mukaan lukien, ilman toimituskuluja ja niitä voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Aidot hinnat ovat ne, jotka on ilmoitettu verkkosivustolla tilauspäivänä ja ne voivat poiketa muissa sähköisissä medioissa ja paperiluettelossamme ilmoitetuista hinnoista.

Asiakkaalta pyydetään osallistumista toimituskuluihin, joiden suuruus vaihtelee valitun rahdinkuljettajan, painon ja asiakkaan tilaaman osan tyypin mukaan. Toimituskulujen suuruus on ilmoitettu tilauksen maksua edeltävässä yhteenvedossa.

Tilausten maksaminen

Hyväksymme verkkomaksut luottokorteilla Visa, MasterCard, muut luottokortit ja siirrot. Luottokorttimaksut suoritetaan suojatuilla PayPlug-palvelimilla, mikä takaa täydellisen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden.

Veloitus tehdään maksun vahvistamisen jälkeen, mikä käynnistää tilauksen valmistelun Accasteo.com:n palveluissa

Jokainen Accasteo.com-sivustolla tehty tilaus velvoittaa asiakkaan maksamaan täyden hinnan.

Sivustolla tehtyihin ostoihin sovelletaan omistusoikeuden säilyttämistä koskevaa lauseketta. Ne pysyvät Seamanin omistuksessa, kunnes tilaushinta on kokonaisuudessaan maksettu. Seaman-yhtiö varaa oikeuden vaatia myydyt ja maksamatta jääneet tuotteet. Näin ollen asiakas sitoutuu reklamaatiotilanteessa olemaan muuttamatta, liittämättä, myymättä tai panttamatta myytäviä tuotteita, kunnes se on maksanut täyden maksun.

Accasteosuomi.com:lla on oikeus kieltäytyä toimittamasta tai noudattamasta tilausta heti, kun epäillään maksuvälineen petosta tai aiempaan tilaukseen liittyvää maksamatonta asiakasta on jäljellä.

Laskutus

Vähentääksemme ympäristövaikutuksiamme ostamalla sivustoltamme asiakas sitoutuu saamaan laskun yksinomaan sähköisessä muodossa. Lasku on saatavilla Asiakkaan henkilökohtaisella tilillä vähintään 1 vuoden ajan. Asiakas voi milloin tahansa käyttää sitä ja tulostaa sen halutessaan.

Kaupan tarjoukset

Ellei toisin mainita, sivustolla näkyvät tarjoukset ovat voimassa ammattilaisille ja yksityishenkilöille, ja niitä sovelletaan kaikkiin rekisteröityihin ja maksettuihin tilauksiin sivustolla mainitun kampanjan voimassaoloaikana.
Osana myynninedistämistoimia Accasteo voi tarjota tarjouskoodeja milloin tahansa. Niillä on viimeinen voimassaolopäivä, ne eivät ole kumulatiivisia, siirrettävissä eikä niitä voi vaihtaa tai ostaa Accasteolta.

Kampanjakoodit ovat voimassa vain ilmoitetun ajan ja niitä voi käyttää vain kerran yhden tilauksen puitteissa. Kullekin alennuskupongille voidaan määrittää vähimmäis- ja/tai enimmäisostosumma.

Tarjouskoodin käyttäminen edellyttää, että Käyttäjä muodostaa yhteyden Accasteo-asiakastiliinsä ja syöttää tarjouskoodinsa ostoskoria vahvistaessaan. Tarjouskoodit eivät koske jo vahvistettuja tilauksia. Ellei toisin mainita, tarjouskoodin saanut Asiakas hyötyy siitä ainoana.

Vilpillisen käytön, myynnin, katoamisen, väärentämisen, Seaman-yhtiöstä riippumattomien teknisten virheiden sattuessa, jotka vaikuttavat toimintaan, kampanjakoodin näkyvyyteen, Seaman-yhtiö pidättää oikeuden muuttaa, keskeyttää tai peruuttaa. Seaman-yhtiö ei myönnä palautusta eikä uutta tarjouskoodia Käyttäjälle.

Käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy ennen käyttöä lukeneensa erityiset lisäehdot, jotka liittyvät kampanjan käyttöön (tarjoukset, kampanjakoodit jne.), jotka koskevat käytön kestoa, alennettua hintaa jne. jotka mainitaan suoraan Käyttäjille lähetetyissä ja/tai Sivustolla julkaistuissa kaupallisissa tarjouksissa.

Osana Accasteosuomi.com-sivustolla näytettäviä kaupallisia kampanjoita hyväksyt sen tosiasian, että kaikki tilaukset, jotka on rekisteröity kampanjan aikana ja joiden maksu ei ole saapunut meille kampanjan voimassaoloaikana (ennen kampanjan viimeistä päivää). kampanja klo 12.00 - GMT+2), peruuntuu automaattisesti.

Jos maksu pankkisiirrolla vastaanotettiin kampanja-ajan päätyttyä, pankkisiirrolla suoritettu hyvitys palautetaan sinulle 30 päivän kuluessa siitä, kun se vastaanotettiin toimistoomme. Tätä varten sinun on lähetettävä meille tätä tarkoitusta varten RIB myyntitiimimme pyynnöstä sähköpostitse.

Toimitus

Toimitamme osat ja esineet maksua vastaan. Kun olet vastaanottanut ja hyväksynyt maksusi, saat sähköpostiisi vahvistuksen maksun vastaanottamisesta, minkä jälkeen lähetämme sinulle pakettisi seurantatiedot heti, kun se on toimitettu operaattorillemme.

Tilatut tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen tai noutopisteeseen. Asiakkaan on varmistettava, että annettu osoite on oikea ja täydellinen. Osoitevirhe johtuu Asiakkaasta, ja Accasteosuomi.com kieltäytyy kaikesta vastuusta toimituksesta.

Pakettien toimittamisesta rahdinkuljettajille, tuotteista riippuen, Asiakkaalla on mahdollisuus seurata toimitusajan kehitystä tilinsä tai rahdinkuljettajan verkkosivujen kautta. Mikäli Asiakas kuitenkin havaitsee toimituksen poikkeaman (viivästys, noutopisteen vaihtuminen, seurannan katoaminen jne.), Asiakaspalvelu on hänen käytettävissään tunnistaakseen havaitun ongelman ja tarjotakseen ratkaisun.

Suhtaudumme erittäin huolellisesti toimitettujen osien suojaamiseen ja pakkaamiseen. Vastaanotettuasi tilauksesi on kuitenkin sinun vastuullasi ilmoittaa mahdollisista näkyvistä kuljetuksen aikana ilmenneistä pakkauksen vaurioista. Mikäli paketin pakkaus ja (tai) sen sisältö on vaurioitunut, ilmoita varauksesi lähetysluetteloon ja kerro ongelmasta ja hylkää paketti huonontumisen vakavuudesta riippuen. Tämä varaus on tarpeen, jotta voidaan tehdä reklamaatio liikenteenharjoittajalle. Jos pakkauksessa on vaurioita, ota pakkauksesta valokuvat ennen sen avaamista ja avaamisen aikana ja lähetä ne meille sähköpostitse, jotta voimme käsitellä reklamaatiosi. Jos toimittaja tai välitystoimituksesta vastaava henkilökunta ei anna sinulle mahdollisuutta tarkistaa sisältöä, sinulla on mahdollisuus ilmoittaa varauksistasi rahdinkuljettajalle kymmenen päivän kuluessa, mieluiten kirjatulla kirjeellä. kuluttajalain 224-65).

Tämän ajanjakson jälkeen toimitus katsotaan suoritetuksi ja toimitetuissa tuotteissa ei ole ilmeisiä virheitä. Näin ollen Accasteosuomi.com ei enää hyväksy vaatimuksia vahingosta, puuttuvasta tuotteesta, vaurioituneesta paketista tai rikkoutuneista osista vastaanotettaessa.

Peruuttamis- ja palautusoikeus

Sinun tehtäväsi on ottaa selvää ENNEN tilaamista, ja jos olet epävarma, pyydä apua pätevältä ammattilaiselta (mekaanikkoltasi). Seaman ei ole vastuussa tilattujen osien yhteensopivuudesta moottorisi tai veneesi kanssa.

Laitamme sivuillemme mahdollisimman laadukkaita kuvia sekä hallussamme mahdollisimman yksityiskohtaisia ​​kuvia, jotta voit olla varma, että osa on mukautettu moottoriisi. Tilaamalla osan sivustoltamme olet siis yksin vastuussa ostoksestasi ja hyväksyt siten, että sinua pidetään pätevänä ostoa tehdessäsi. Muussa tapauksessa älä tilaa itseäsi vaan pyydä apua asiassa pätevältä.

Alkuperäisissä valmistajan osissa (valmistajan tai sen alihankkijoiden valmistamia) on selkeä visuaalinen kuva, mukaan lukien valmistajan logo, joka osoittaa, että kyseessä on alkuperäinen osa. Jos tätä visuaalia ei ole tuoteselosteessa tai sen kuvissa, tämä tarkoittaa tosiasiassa, että osa on mukautuva (tai yleinen) osa. Vierailijan tai asiakkaan on otettava yhteyttä Seaman-yritykseen varmistaakseen, että sivustolla esitelty osa on alkuperäinen valmistajan osa tai muunnettavissa oleva (tai geneerinen) osa ennen tilauksen tekemistä.

Tilauksen tekohetkellä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti Asiakas tiedostaa ja hyväksyy, että peruuttamisoikeus on tehtävä 14 päivän kuluessa etämyyntiin toimitettujen palvelujen/tuotteiden toimittamisesta. Asiakkaan on huolehdittava palautettujen tuotteiden pakkaamisesta ja suojaamisesta. Hyvitys- tai hyvityspyyntöä ei hyväksytä, jos tuote palautetaan meille vaurioituneena, rikkinäisenä, jonka maalia on muutettu tai lohkeiltu tilausvirheen tai kokoonpanoon liittyvän vian seurauksena. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä yritykseemme sähköpostitse saadakseen kyseisen osan palautusehdot ennen osan palauttamista. Peruuttamisoikeutta tulee käyttää käyttämällä tämän linkin kautta saatavilla olevaa lomaketta ja palauttamalla lomake meille postitse lomakkeessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Palautusehdot ja varaukset:

MEKAANISET OSAT ILMAN SÄHKÖÄ
- Emme ota palautuksia siitä hetkestä lähtien, kun osa on koottu ja käytetty ja siinä on kulumisen merkkejä tai se on vaurioitunut kokoonpanon varotoimien puutteen vuoksi (ellei meiltä ole sovittu sähköpostitse).

MEKAANISET OSAT SÄHKÖLLÄ
- Varaamme oikeuden olla hyväksymättä palautuspyyntöä osista, joissa virtaa sähköä käytön aikana (CDI, kelat jne.). Sähköosista on sovittava etukäteen meiltä sähköpostitse ennen palautusta.

Mikäli palautettava osa on vaurioitunut tai kulunut epänormaalisti, suojauksen puutteen vuoksi palautuksen aikana tai virheellisestä käsittelystä asennuksen aikana sekä ennakkosopimuksen puitteissa hyvityslaskusta tai osittaisesta poikkeuksellisesta korvauksesta, palautettava summa vaihtelee teknisen tiimimme tarkastuksen jälkeen vastaanotetun osan kunnon mukaan. Hyvityslasku tai osittainen poikkeuksellinen korvaus ei saa olla pienempi kuin 5 % eikä ylittää 50 % myytävän uuden osan kokonaisarvosta kyseisen tilauksen maksun rekisteröintipäivänä.

Palautuksen kuljetuskustannukset jäävät Asiakkaan vastuulle, paitsi siinä tapauksessa, että Asiakas on saanut tilauksesta poikkeavan osan (sivustolla olevat kuvat ovat aitoja).

Hyvityslasku tai palautuspyyntö voidaan evätä seuraavissa tapauksissa:

- Tuote palautetaan tilassa, joka ei enää salli markkinointia, tai epätäydellinen
- Tuote palautettiin sopimattomana, kokoamisen jälkiä ja vaurioituneena
- Tuote palautetaan ilman tuoteetikettiä
- Peruuttamispyyntö tehty peruuttamisajan jälkeen
- Takuu evätty

Tuotteet tulee joka tapauksessa palauttaa alkuperäisessä kunnossaan, ilman jälkeäkään kokoamisesta tai kulumisesta. Tuotetta, joka ei ole samassa kunnossa kuin se on toimitettu ja joka on erityisesti epätäydellinen, vahingoittunut tai käytetty, ei hyvitetä.

Takuut

Asiakas (tai ostaja) on yksin vastuussa valmistajan suosituksista ja ohjeista, jotka koskevat tuotteen yhteensopivuutta ja sen käyttöä. Merimies sitoutuu laillisen takuun puitteissa vaihtamaan viallisen tuotteen omalla kustannuksellaan uuteen korvaavaan tavaraan. Mikäli korvaavaa tuotetta ei ole saatavilla, Seaman-yritys sitoutuu palauttamaan asiakkaalle uuden tuotteen hinnan hinnalla, joka oli voimassa Accasteosuomi.com-verkkosivustolla olevan tilauksen maksupäivänä luettelossa.

Kuluttajalla on kahden vuoden määräaika tavaran toimituksesta saada lainmukainen vaatimustenmukaisuustakuu, jos virhe ilmenee. Kuluttajan on tänä aikana todistettava vain virheen olemassaolo, ei sen ilmenemispäivää.

Kun tavaran kauppasopimuksessa määrätään digitaalisen sisällön tai digitaalisen palvelun jatkuvasta toimituksesta yli kahden vuoden ajan, laillinen takuu on voimassa tälle digitaaliselle sisällölle tai tälle digitaaliselle palvelulle koko odotetun toimitusajan. Kuluttajan tulee tänä aikana todeta vain digitaaliseen sisältöön tai digitaaliseen palveluun vaikuttavan virheen olemassaolo, ei viimeksi mainitun ilmestymispäivää.

Vaatimustenmukaisuuden lakisääteinen takuu sisältää ammattihenkilön velvollisuuden tarvittaessa toimittaa kaikki tarvittavat päivitykset tavaran vaatimustenmukaisuuden ylläpitämiseksi.

Lainmukainen vaatimustenmukaisuustakuu antaa kuluttajalle oikeuden korjata tai vaihtaa tavara kolmenkymmenen päivän kuluessa pyynnöstään, maksutta ja ilman hänelle suurta haittaa.

Jos tavara korjataan laillisen vaatimustenmukaisuustakuun puitteissa, kuluttaja hyötyy alkuperäisen takuun kuuden kuukauden jatkosta.

Jos kuluttaja pyytää tavaran korjaamista, mutta myyjä vaatii vaihtamista, laillinen vaatimustenmukaisuustakuu uusitaan kahdeksi vuodeksi tavaran vaihtamispäivästä.

Kuluttaja voi saada alennuksen kauppahinnasta pitämällä tavaran tai irtisanoa sopimuksen maksamalla takaisin kokonaisuudessaan tavaran palautusta vastaan, jos:

1- Ammattilainen kieltäytyy korjaamasta tai vaihtamasta tuotetta;

2- tavaran korjaaminen tai vaihtaminen tapahtuu 30 päivän kuluttua;

3- Tavaran korjaaminen tai vaihtaminen aiheuttaa kuluttajalle suurta haittaa erityisesti silloin, kun kuluttaja vastaa lopullisesti vaatimustenvastaisen tavaran takaisinotosta tai poistamisesta aiheutuvista kustannuksista tai jos hän vastaa korjatun tuotteen asennus- tai asennuskustannuksista. korvaaminen;

4- Omaisuuden vaatimustenvastaisuus jatkuu huolimatta myyjän epäonnistuneesta yrityksestä saattaa se vaatimustenmukaiseksi.

Kuluttajalla on oikeus tavaran hinnanalennukseen tai sopimuksen ratkaisemiseen myös silloin, kun virhe on niin vakava, että se oikeuttaa hinnan alennuksen tai sopimuksen ratkaisemisen välittömäksi. Kuluttajan ei tällöin tarvitse pyytää tavaran korjaamista tai vaihtamista etukäteen.

Kuluttajalla ei ole oikeutta purkaa kauppaa, jos virhe on vähäinen.

Kiinteistön ajokielto sen korjaamista tai vaihtamista varten keskeyttää takuun, joka oli voimassa kunnostetun omaisuuden toimittamiseen asti.

Edellä mainitut oikeudet johtuvat kuluttajalain L. 217-1 - L. 217-32 artiklojen soveltamisesta.

Myyjälle, joka vilpillisessä mielessä estää vaatimustenmukaisuustakuun täytäntöönpanon, määrätään enintään 300 000 euron suuruinen siviilioikeudellinen sakko, jota voidaan korottaa enintään 10 prosenttiin keskimääräisestä vuosiliikevaihdosta (kuluttajan L. 241-5 § koodi).

Kuluttaja hyötyy myös siviililain 1641-1649 §:n mukaisesta laillisesta takuusta piilovirheitä vastaan ​​kahden vuoden ajan virheen havaitsemisesta. Tämä takuu antaa oikeuden hinnanalennukseen, jos omaisuus säilytetään, tai täyden hyvitykseen omaisuuden palautusta vastaan.

Vastuun raja

Seaman ei ole vastuussa mistään vaaratilanteesta tai onnettomuudesta, joka johtuu ostajalle tai sen edunsaajalle markkinoitujen tuotteiden käytöstä. Tästä syystä Seaman-yhtiön ei voida katsoa aiheutuneen suoraan tai välillisesti vahingoista, etenkään kuljetus-, purkamis- ja uudelleenkokoamiskustannuksista. Mahdolliset korjaukset ja/tai hinaukset ovat ostajan vastuulla, eikä hän voi vaatia mitään korvausta, jos vene vaurioituu tai pysähtyy viallisen osan kokoamisen tai käytön seurauksena.

Takuu

Viat ja huononeminen, jotka ovat aiheutuneet osan luonnollisesta kulumisesta tai ulkoisesta tapahtumasta, kuten väärinkäytöstä, käyttöohjeiden noudattamatta jättämisestä, ostajan tai kolmannen osapuolen tekemästä teknisestä puuttumisesta ilman valmistajan etukäteen antamaa suostumusta myyjän tekniselle osastolle sekä tuotteen osittaiseen tai täydelliseen purkamiseen.

Erityiset takuut ja poikkeukset

Tässä on määritelty Mavimare-sarjan ja potkureiden erityiset takuuehdot sekä niiden poissulkemiset.

Hydraulinen ohjaus ja lisävarusteet: 2 vuoden takuu Mavimare-sarjalle.
Syyt takuun peruuntumiseen (luettelo ei ole tyhjentävä - ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja):
Hydraulisen ohjauksen kokonaissarjojen ja varaosien valmistajan kokoamis- ja asennusohjeiden noudattamatta jättäminen.
Asennusvirhe (esimerkiksi asennus moottoriin ylittää suositellun enimmäistehon tai hydrauliletkujen puristuminen)
Huollon puute (esim. ilmaus, hydraulinesteen vaihto, huuhtelu ja rasvaus)
Epäpuhtaudet koko hydraulipiirissä
Kiinteiden ja liikkuvien kokoonpanojen liiallinen tai riittämätön kiristys
Korkeapainepesu

Potkurit: 3 vuoden takuu kaikille navan ja metalliseoksen potkureille.
Syyt takuun peruuttamiseen (ei-kattava luettelo):
Asennusvirhe (asennus moottoriin ylittää suositellun enimmäistehon)
Potkuriakselin (käyttöakselin) väärä voitelu
Isku napaan ja teriin purjehtiessa tai paikallaan, kuivana tai märkänä.
Potkurin maalaus ei mukautettu valmistajan suosituksiin

Ylivoimainen este

Accasteosuomi.com ei ole vastuussa, jos jonkin sen näissä yleisissä myynti- ja käyttöehdoissa kuvatun velvoitteen täyttämättä jättäminen tai suorittamisen viivästyminen johtuu ylivoimaisesta esteestä tai satunnaisesta tapahtumasta. Sellaisenaan ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan mitä tahansa ulkoista, ennakoimatonta ja vastustamatonta siviililain pykälässä 1148 tarkoitettua tapahtumaa.

Henkilötiedot ja yksityisyys

Sinua koskevat tiedot ovat välttämättömiä tilauksesi hoitamiseksi ja kaupallisille suhteillemme. Saatamme ilmoittaa sinulle sähköpostitse uusien palvelujen ja tuotteiden saatavuudesta. 6. tammikuuta 1978 päivätyn tietosuojalain 34 §:n, silloisen eurooppalaisen asetuksen N:o 2016/679 ja sen 27. huhtikuuta 2016 annetun direktiivin N:o 2016/680 mukaisesti, jotka tulivat voimaan 25. toukokuuta 2018, sinulla on oikeus tarkastella, korjata, muokata ja poistaa sinua koskevia tietoja. Voit käyttää tätä oikeuttasi ottamalla meihin yhteyttä postitse. Emme välitä henkilötietoja kolmansille osapuolille. Meille lähettämäsi tiedot säilytetään vain tarpeidesi ja odotusten täyttämiseksi. Meillä ei ole milloinkaan pääsyä luottokorttiisi liittyviin tietoihin verkko-ostoksen yhteydessä: syötät korttisi numeron suoraan PayPlugin suojatulle palvelimelle, mikä varmistaa sen luottamuksellisuuden ja ilmoittaa meille vastineeksi maksun hyväksymisestä tai epäämisestä. Selaamalla sivustoamme hyväksyt, että käytämme ja tallennamme evästeitä tietokoneellesi helpottaaksemme palveluidemme käyttöä.

Turvallisuus

Accasteo huolehtii erityisesti siitä, että sen Palvelut muodostavat turvallisen tilan Sivustolla kaikille Käyttäjille. Accasteo ei kuitenkaan voi taata tätä, koska Accasteon palveluita käyttämällä käyttäjä hyväksyy (ei-tyhjentävä luettelo):

- olla käyttämättä Palveluita laittomiin tai näiden yleisten myynti- ja käyttöehtojen vastaisiin tarkoituksiin,
- olla käyttämättä haitallisia tietokonevälineitä ja rajapintoja päästäkseen Palveluihin ja poimiakseen muiden Käyttäjien tietoja,
- olla käyttämättä tai kehittämättä kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka ovat vuorovaikutuksessa Palveluiden tai muiden Käyttäjien sisällön tai tietojen kanssa ilman Accasteon kirjallista lupaa,
- olemaan käyttämättä Palveluita tavalla, joka voi ärsyttää, häiritä, vaikuttaa negatiivisesti muihin Käyttäjiin tai estää heitä hyödyntämästä kaikkia Palveluita tai joka voisi vahingoittaa, estää, ylikuormittaa Palveluja tai haitata niiden toimintaa,
- olla käyttämättä tai yrittämättä käyttää toisen Käyttäjän tiliä, Käyttäjätunnusta tai salasanaa ilman tämän lupaa,
- olla kysymättä toisen käyttäjän kirjautumistunnuksia,
- olla julkaisematta yleisen järjestyksen vastaista sisältöä,
- olla rohkaisematta tai edistämättä mitään toimintaa, joka olisi näiden yleisten myynti- ja käyttöehtojen vastaista.

Sivuston sisältö

Accasteosuomi.com on velvollinen käyttämään keinoja, jotka koskevat Asiakkaiden käyttöön annettavia tietoja.
Accasteosuomi.com ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimiin varmistaakseen sivustollaan olevien tietojen luotettavuuden. Päivittäisestä seurannasta ja päivityksistä huolimatta Accasteosuomi.com ei ole vastuussa teknisistä epätarkkuuksista, painovirheistä tai puutteista, joita sivuston sisältö saattaa sisältää, eikä myöskään tuloksista, joita voidaan saada käyttämällä näitä tietoja.

Asiakas hyväksyy, että sivustolla esitettävillä tuotteilla olevilla valokuvilla, tiedoilla ja visuaalisilla kuvilla ei ole sopimusluonteista luonnetta. Accasteosuomi.com ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään tapahtumasta, joka liittyy kyseisen tuotteen kuvaan.

Mikäli Asiakas havaitsee sivuilla poikkeavuuksia, hän voi ilmoittaa niistä Accasteosuomi.com:lle suoraan netissä sivustolla yhteydenottolomakkeen kautta.

Asiakkaiden arvostelut

Tuotteen ostamisen tai Sivustolla olevan palvelun käytön jälkeen Accasteolla on mahdollisuus ottaa yhteyttä käyttäjään sähköpostitse pyytääkseen häntä ilman korvausta antamaan online-lausunto Sivustolta ostetun tuotteen raportista/laadusta. tai jakaa Accasteo-asiakaskokemuksensa.

Arvostelun jättäminen on varattu vain Accasteon asiakkaille, jonka tulee välttämättä liittyä henkilökohtaisesti ja yksilöllisesti kokemaan kulutuskokemukseen.

Käyttäjän antama arvio lasketaan myönnettyjen tähtien määrään (enintään 5). Käyttäjä antaa arvosanan, jonka tulee kuvastaa myönteisiä ja parannuspisteitä, jotka hän on havainnut kulutuksensa aikana Sivustolla ja joiden tarkoituksena on neuvoa Accasteon asiakkaita tai tulevia asiakkaita heidän ostopäätöksessään.

Accasteo kehottaa käyttäjää suojelemaan yksityisyyttään ja olemaan paljastamatta tietoja henkilötiedoistaan ​​(nimi, puhelin, sähköpostiosoite, postiosoite jne.) Sivustolla julkaistuissa ilmoituksissa.

Accasteo saattaa näyttää seuraavat tiedot ilmoituksissa:
- lausunnon antamisen päivämäärä ja kellonaika,
- kulutuskokemuksen päivämäärä,
- arvostelun kirjoittajan etu- ja sukunimi.

Käyttäjä hyväksyy sen, että Accasteo käyttää sähköpostiosoitettaan: kutsuakseen hänet julkaisemaan arvosteluja, ottamaan yhteyttä häneen ilmoittaakseen julkaisusta tai kieltäytyäkseen julkaisemasta arvostelua, antaakseen hänelle vastauksen arvosteluun jne.
Accasteo säilyttää kaikki Käyttäjän lähettämät ilmoitukset sen toiminnan edellyttämän ajan.
Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että Accasteo valvoo Sivustolla julkaistuja mielipiteitä. Yleisten myynti- ja käyttöehtojen mukaiset arvostelut julkaistaan ​​suoraan Sivustolla, ja Accasteo poistaa automaattisesti ne, jotka eivät noudata niitä.

Accasteo pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai poistaa mitä tahansa Käyttäjän Sivustolla julkaisemia ilmoituksia siitä hetkestä lähtien, kun Accasteo katsoo, että niiden sisältö poikkeaa näistä yleisistä myynti- ja käyttöehdoista.

Käyttäjä hyväksyy sen, että Accasteolla on oikeus käyttää, jäljentää, mukauttaa, tallentaa, julkaista, kääntää, hyödyntää, jakaa ja näyttää lausunnon sisältöä kokonaan tai osittain tilastotutkimuksia, markkinointia tai kaupallista etsintää varten ja tämä noudattaen immateriaalioikeuksia, joita Käyttäjä voi vaatia.

Linkit kolmansien osapuolien sivustoille

Sivustot, jotka on linkitetty suoraan tai epäsuorasti Accasteosuomi.com-sivustolle, eivät ole meidän hallinnassamme. Näin ollen Accasteosuomi.com ei ota vastuuta näillä sivustoilla julkaistuista tiedoista. Linkit kolmansien osapuolien sivustoille tarjotaan vain avuksi, eivätkä ne tarkoita mitään vastuuta niiden sisällöstä.

Sinun velvollisuutesi

Hyväksyt:
- anna rehellistä ja todellista tietoa sinusta
- noudattaa nykyisiä yleisiä myynti- ja käyttöehtoja ja noudattaa niitä täysin.

Sinun vastuullasi on tarkistaa huolellisesti tilauksesi tiedot ennen maksun suorittamista. Jatkamalla maksua, sitoudut maksamaan tuotteen hinnan, joka on ilmoitettu sivustolla ostohetkellä. Näiden velvoitteiden laiminlyönti tai tilauksen maksamatta jättäminen (luottokortilla suoritetun maksun kieltäytyminen) johtaa tilauksesi peruuttamiseen ilman ennakkoilmoitusta.
Käyttäjä vastaa Accasteo-tiliin liitetyn kirjautumistunnuksensa ja salasanansa käyttöön liittyvistä riskeistä. Käyttäjän salasanan tulee pysyä salassa. Käyttäjä sitoutuu suojelemaan ja takaamaan autentikointielementtiensä luottamuksellisuuden, mutta hän on täysin vastuussa kaikista hänen nimissään Sivustolla ja Accasteo-tilillä tapahtuvista toimista riippumatta siitä, tietääkö hän siitä vai ei. .

Käyttäjä on yksin vastuussa navigoinnistaan ​​Sivustolla.

Vastuun antaminen

Asiakkaalla ei ole oikeutta luovuttaa tai siirtää tästä sopimuksesta johtuvia oikeuksia ja velvollisuuksia.

Henkinen omaisuus

Käyttäjä hyväksyy, että kaikki Sivustolla näkyvä sisältö, mukaan lukien erityisesti: verkkotunnus, tavaramerkit, tekstit, grafiikat, valokuvat, piirustukset, äänet, tiedot, kuvat, audiot ja videot, mutta myös Accasteon puurakenne, sen navigointisuunnitelma, sen logot, sen osien suunnittelu ja järjestys, niiden otsikot, tietokannat, rakenteet ja sisältö, olemassa oleva tai tuleva, ovat suojattuja ja ovat Seamanin yksinomaista omaisuutta.

Tästä johtuen, paitsi yrityksen Seamanin nimenomaisella ja ennakkoluvalla, kaikki käyttäjän tekemät jäljennökset, esitykset ja käyttö on kiellettyä.

Jos Käyttäjä rikkoo näitä velvollisuuksia, se katsotaan rikkomiselle.

Sopimuksen tekeminen ja toimeenpano

Vakuutat, että olet lukenut ja hyväksynyt tilausehdot ja erityisesti tiedot tilattujen tuotteiden tai palveluiden ominaisuuksista, hinnasta, toimituksesta, käyttöehdoista sekä nämä Yleiset ehdot ennen tilauksen tekemistä. Vakuutat, että sinulla on täysi oikeuskelpoisuus tehdä tilaus ja hyväksyt nämä yleiset ehdot. Sopimus syntyy heti, kun asiakas täyttää ja vahvistaa rekisteröitymislomakkeen sivustolla ja kun Merimies on käsitellyt tilauksen.
Käyttäjä hyväksyy, että Accasteon sähköisillä tiedostojenkäsittelypalvelimilla, sähköisessä viestinnässä ja sähköisissä asiakirjoissa säilytetyt tietokoneistetut suostumusrekisterit katsotaan todisteeksi käyttäjän ja Accasteon välisestä vaihdosta. Käyttäjä hyväksyy, että tällä sähköisellä vaihdolla on sama todistusarvo kuin kirjoituksilla ja paperisilla asiakirjoilla.

Käyttäjä tiedostaa ja hyväksyy sen, että sivustolla tapahtuvan todennuksen jälkeen kaikki tahdonilmaisut Accasteon tarjoamien palveluiden käytön kautta, olivatpa ne maksullisia tai ilmaisia, muodostavat sähköisen allekirjoituksen ja luonnehtivat suostumuksen todistusta. siviililaki.

Sovittelu

Jokaisella kuluttajalla on oikeus turvautua maksutta kuluttajasovittelijaan hänen ja ammattihenkilön välisen riidan sovintoratkaisua varten. Tätä varten ammattilainen takaa kuluttajalle kuluttajansovittelujärjestelmän tehokkaan käytön.
Kuluttajasovittelija ei voi käsitellä riitaa, jos:
1° Kuluttaja ei oikeuta yrittäneensä etukäteen ratkaista riitaa suoraan ammattilaisen kanssa kirjallisella valituksella sopimuksessa soveltuvin osin määrättyjen menetelmien mukaisesti;
2° Pyyntö on ilmeisen perusteeton tai loukkaava;
3° Toinen sovittelija tai tuomioistuin on aiemmin käsitellyt tai käsittelee riita-asioita;
4° Kuluttaja on toimittanut pyyntönsä sovittelijalle yli vuoden kuluessa ammattimiehelle tekemästään kirjallisesta valituksesta;
5° Riita ei kuulu sen toimivaltaan.
Sovittelija ilmoittaa kuluttajalle kolmen viikon kuluessa hänen asiakirjansa vastaanottamisesta, että hänen sovittelupyyntönsä on hylätty.

Kuluttaja voi ottaa yhteyttä Vivons Mieux Ensemble -sovittelupalveluun osoitteessa https://www.mediation-vivons-mieux-ensemble.fr/

Sovellettava oikeus

Tämä sopimus on Ranskan lain alainen. Tämän sopimuksen kieli on ranska. Kuluttaja voi turvautua joko johonkin siviiliprosessilain mukaan alueellisesti toimivaltaiseen lainkäyttöalueeseen tai sen paikkakunnan toimivaltaan, jossa hän asui sopimuksen tekohetkellä tai vahingollisen tapahtuman sattuessa.

Riitatapauksissa asiakaspalvelumme on käytettävissäsi yksinomaan ranskaksi ja englanniksi sovintoratkaisun löytämiseksi. Pyynnöt tulee lähettää sähköpostitse Accasteosuomi.com-verkkosivustomme "Ota yhteyttä" -sivulla olevasta yhteydenottolomakkeesta. Tai postitse alla olevaan osoitteeseen:

Accasteo
6 chemin des écoliers
56140 Caro (Ranska)

Oikeudellinen huomautus

Accasteosuomi.com-sivuston on julkaissut Seaman SAS, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa 6 rue Saint Nicolas, 56140 Caro - Ranska Siren: 834946931 - RCS Vannes - APE: 7010Z. Accasteosuomi.com-verkkosivustoa isännöi: Enter Solutions
1 avenue Aristide Briand
F-21000 Dijon
S.A.R.L, jonka pääoma on 1000 €
Sireeni: 504 097 734 RCS Dijon

Accasteo on rekisteröity tavaramerkki, joka on Seaman-yhtiön omaisuutta kansallisella numerolla 18 4 448 822.

Viimeisin päivitys: 07.11.2022

Tuote lisätty ostoskoriin

Määrä :

Ostoskorissasi on 0 tuotetta.

Tuotteita yhteensä :
Toimitus  : Määriteltävä
Yhteensä :